BPQRS

BPQRS

dimarts, 14 d’abril del 2015

Bones Classificacions dels equips

Un cop van finalitzant les fases de grups destacar el paper d'alguns dels nostres equips:

 
 
 
 
 
 
 
 

Senior Masculí Blanc: En el seu primer any en categoría Senior, jugant a Senior B de Girona, cal destacar la classificació en tercera posició del nostre equip. Això li dona dret a jugar la fase pel titol que l'enfrontarà al Fontcoberta, Olot B i Begur. Un premi per l'equip entrenat per Dani Martí que amb esforç i treball han aconseguit uns grans resultats en la seva lliga.
Pre-Infantil Masculí: Classificant-se tercers en el seu grup Pre-Infantil Nivell A, li dóna dret a lluitar pel títol de Girona davant el Ceb Girona, el Farners i l'Adepaf Figueres. Els nois de David Rosales i Marc Olivé segueixen demostrant la feina feta en conjuntar un equip molt jove en la categoría.

 
 
 
 
 
 
 
 

Mini Masculí: Jugant encara la lliga Mini de Nivell A, està lluitant pel títol contra el Ceb Girona i el Masmitjà A, cosa que es decidirà en els propers enfrontaments vitals per la classificació final. L'equip entrenat per la Iona, en Ferran i en Capi està demostrant cada cop més la seva adaptació en el nivell més alt de Girona, i demostrant un gran potencial com equip.
Pre-Mini Masculí: L'equip més petit del club està demostrant un gran nivell, despres de classificar-se per Nivell A, està lluitant pel títol amb el Ceb Girona. Gran Treball de base dels seus entrenadors Gerard Arboix i Pol Gifreu.

Donar-los molts ànims pel que queda de temporada.
Properament anirem parlant de la resta d'equips.